VHF nödantenn stowaway - 5911

VHF nödantenn stowaway

FRI FRAKT!

Vid alla ordrar över 1000kr.

KÖP MED FAKTURA!

Handla med faktura och betala efter du fått varan!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagar öppet köp

VHF nödantenn stowaway

Shakespeare är världsledande i design och utveckling av antenner. Shakespeare har fyra olika varumärken på sina antenner V-tronix, Classic, Galaxy och SeaWatch.

835 kr
I lager (3-6 dagar)
Artnr
5911

Shakespeare är världsledande i design och utveckling av antenner. Shakespeare har fyra olika varumärken på sina antenner V-tronix, Classic, Galaxy och SeaWatch. Kvalitetskontroll och livstidstestning på alla produkter säkrar pålitligheten. Shakespeare antenner används av US Coast Guard och US Navy samt många andra militära enheter runt om i världen. Shakespeare är kända för sin höga kvalitet och har ett mycket brett sortiment för de flesta antennbehov som VHF, AIS, HF/SSB, AM/FM, Mobil, WiFi och TV.

En radio blir aldrig bättre än antennen det är därför viktigt att välja rätt antenn. Antennens höjd är det som är mest avgörande för räckvidden. Vid montering i segelbåt bör därför antennen alltid placeras i masten. Antennen skall alltid monteras vertikalt för att loobvinkeln skall vara optimal. Generellt är räckvidden en optisk räckvidd, det du ser når du räknat från antenn toppen. Kablar och kontakter är nästa avgörande faktor för bra funktion. Kabel typen RG-58 skall aldrig överstiga 20m, vid längre längder använd RG-213 eller RG-8/X.

Shakespeare

Classic 5911 Stowaway nöd VHF
Packeterad i vattentätt hölje
Levereras med sugkopp för lätt montering
0,5m packad och 0,25m öppen
3,6m RG174 kabel
PL 259 kontakt

We're sorry, an error has occurred while generating this content.
Skriv din egen recension
Du recenserar:VHF nödantenn stowaway
Ditt betyg

Kontakta Oss

Kontakta Oss