Bogpropeller Tillbehör

Visa som Rutnät Lista

15 Varor

Fallande ordning
Per sida

Bogpropellertillbehör - Hur de kan förbättra dina manövreringsförmågor på din båt

En bogpropeller är en viktig utrustning för din båt som hjälper dig att manövrera på trånga vatten, i hamnar och i strömförande vatten. Men för att maximera din manövreringsförmåga och uppleva en smidig och säker segling är det också viktigt att utrusta din bogpropeller med rätt tillbehör. Här är några av de mest populära bogpropellertillbehören som kan förbättra din båts manövreringsförmågor:

  1. Propelleranoder Propelleranoder är en viktig del för att skydda din bogpropeller från korrosion. De är designade för att attrahera korrosiva element som annars skulle korrodera din bogpropeller och skada dess prestanda. Genom att använda propelleranoder kan du förlänga livslängden på din bogpropeller och minimera reparationer.

  2. Fjärrkontroll En fjärrkontroll gör att du kan styra din bogpropeller från en annan plats än där du normalt sitter. Detta är en användbar funktion när du behöver manövrera båten från fören eller från en annan plats där du har en bättre överblick över din omgivning. Med en fjärrkontroll kan du ha fullständig kontroll över din bogpropeller och ditt fartyg från var som helst ombord.

  3. Joystickkontroll En joystickkontroll ger dig en mer intuitiv styrning av din bogpropeller. Den är perfekt för användning i trånga hamnar och andra områden där precision och snabb reaktionstid är avgörande. Genom att använda en joystickkontroll kan du snabbt och enkelt ändra riktning och position på din båt.

  4. Skyddskåpa En skyddskåpa skyddar din bogpropeller från skador som kan orsakas av smuts, skräp eller andra föremål i vattnet. Skyddskåpor kan också hjälpa till att minska ljudnivån från din bogpropeller och göra seglingen mer bekväm och tyst.

  5. Sensorer och kameror Sensorer och kameror är användbara för att övervaka din omgivning och hjälpa dig att manövrera din båt på ett säkert sätt. Genom att använda sensorer och kameror kan du övervaka hinder och faror runt din båt och reagera snabbt på eventuella faror.

Copyright © 2022 Kampetorp Marin AB