Arbetsbåt

Arbetsbåtar i Aluminium - Seacore

Visa som Rutnät Lista

12 Varor

Fallande ordning
Per sida

Arbetsbåt - för arbete på havet

Vi köper endast in båtar i hög kvalitets aluminium för arbete, fiske och fritid. Alla våra båtar har genomgått en nogrann kontroll och kvalitetstest för att hålla de krav vi ställer på dem båtar vi säljer! Vi kan nu stolt presentera vårat eget båtmärke Seacore! Vi har under många år sålt arbetsbåtar men dom höll sällan den standard som vi önskade eller var inte utformade på de sätt vi önskade! Med Seacore ändrar vi på de och vi kan nu bygga båtarna som vi och våra kunder vill ha dom! Vi har strävat efter att göra våra arbetsbåtar så allround som möjligt för att passa så många arbetsområden som möjligt. Skulle de inte passa är vi självklart tillmötesgående när de gäller modifiering efter dina specifikationer och dina önskemål och vi tar fram den optimala båten för just dina behov. Båtarna är osänkbara (fyllda med flytmedia) och CE certifierade. Vi levererar alla båtar i Sverige och Norge direkt hem till dörren (fraktkostnad tillkommer). Vi hjälper självklart till med montering utav utrustning tex. motorer, kartplotter / ekolod, trimplan, belysning, dieselvärmare, autopilot etc. Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss!!

 

Arbetsbåt byggda efter kunds behov

Vi på kampetorp marin tror på att involvera kunden genom hela processen för att kunna skapa bästa möjliga arbetsbåt som är skräddarsydd efter kunds önskemål. Detta gör vi bland annat genom våra offertförfrågningar i kombination med våra säljares rekomendationer. Vi tar ofta mötena på teams eller skype eller telefon då de oftast är lättare att skaffa en uppfattning om behovet. Detta hjälper oss att kunna förstå kundens behov bättre och skapa en säker och trygg båtaffär, där kunden känner sig sedd och delaktig under hela processen. När proceesen med utformningen är klar tar vi fram specifikationer och ritningar på din arbetsbåt så att du lätt kan se hur din nya arbetsbåt kommer att se ut. Om ni önskar kan vi också föres er med bilder under byggprocessen så ni även är delaktigt där. När båtarna anländer till oss påbörjar vi slutmontering och vi brukar och ni är då välkomna på besök för att kontrollera båten samt gå igenom med oss om ni har några övriga önskemål om placering av tex intrument.  

Arbetsbåtar för företag

Våra Seacore arbetsbåtar är designade för att dem ska kunna skapa nya förutsättningar för både företag och privatpersoner. Vi har levererat en rad olika modeller av våra arbetsbåtar till företag som befinner sig inom olika branscher, brancher som bland annat består av fiske, jakt, transport, konstruktion med mera. Vårt fokus ligger på att ta fram bästa möjliga arbetsbåt för företag där utrustningen kommer att kundanpassas till ditt företags användningsområde.

 

Arbetsbåt med kran

Arbetsbåtar med kran är ett viktigt verktyg när man ska utföra industriellt arbete, inklusive byggnadsarbeten, hamnarbeten och oljefältarbeten. Alla våra arbetsbåtar kan utrustas med en kran för att du ska kunna hantera tunga laster och utföra olika typer av arbeten effektivt och säkert. Våra kranar kan utrustas med olika utrustning och verktyg för att de ska utföra ens arbete på bästa möjliga sätt.

Genom att ha en kran installerad på din arbetsbåt klarar du att lyfta 1000-4000 kg, vilket kan skapa nya förutsättningar för ditt företag på havet. Ta kontakt med oss idag så hjälper vi dig att ta fram rätt kran för din arbetsbåt. 

Arbetsbåt med bogramp

En arbetsbåt med ramp är ett nyttigt verktyg för många olika yrken som kräver tillgång till vatten, såsom marinbyggnad, hamnverksamhet och fiske. Dessa båtar är utrustade med en ramp som gör det möjligt att lasta och lossa fordon och utrustning på en säker och smidig väg. Alla våra Seacore arbetsbåtar är utrustade med bogramp för att förenkla arbete på havet. Det finns flera olika fördelar med att ha bogramp, dels eftersom det skapar en större last yta i din arbetsbåt men också genom att det förendklar landstigning genom att du kan fälla ner bogrampen mot en brygga. 

 

Liten arbetsbåt

Liten arbetsbåt är ett flexibelt och kostnadseffektivt alternativ för många typer av industriella arbeten som ska utföras på havet oavsätt om det gäller privat eller av företag. Fördelarna med med liten arbetsbåt är att dom är lättare och mer lätt manövrerad jämfört med större arbetsbåtar, vilket gör dem lämpliga för arbeten i mindre vattenområden eller med begränsade utrymmen.

En liten arbetsbåt kan användas för olika typer av arbeten som lastning och lossning av föremål, underhåll och reparation av broar och kajer, inspektion av båtar och konstruktioner, samt för vattenskoter och vattensport. Dessa båtar är ofta utrustade med motorer med hög prestanda, som gör dem lämpliga för höga hastigheter och snabba manövrer. Seacore C5 & Seacore C6 är våra två mindre arbetsbåtar som vi har designat. 

 

 
Copyright © 2022 Kampetorp Marin AB