FRI FRAKT!

Vid alla ordrar över 1000kr.

KÖP MED FAKTURA!

Handla med faktura och betala efter du fått varan!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 30 dagar öppet köp

Kampetorp Marin AB

Söker du en aluminiumbåt för arbete, fiske eller fritid har du kommit rätt. Vi på Kampetorp Marin & Fritid erbjuder ett brett utbud av arbetsbåtar, fritidsbåtar och sportfiskebåtar i aluminium. Hos oss hittar du allt från minsta fiskeanpassade småbåt till stora specialanpassade transport och arbetsbåtar. I vårt webshop hittar du ett stort utbud av båtar och utrustning som passar just dig. Vi som jobbar på Kampetorp Marin är alla yrkesfiskare i grunden och säljer bara utrustning och båtar som vi själva vill arbeta och fiska med. Vi har ett brett kunnande och hjälper dig att välja rätt båt och utrustning.

Vi har under 2020/2021 tagit fram ett helt eget båtmärke som vi döpt till Seacore. Vi tillverkar i första hand arbetsbåtar men kommer under senare delen av 2021 även att ta fram fritidsbåtar.

Vi har agenturen i Sverige för Smartliner som tillverkar både mindre Aluminiumbåtar samt glasfiberbåtar och mycket hög kvalitet. Vi är stolt återförsäljare för Teknomar och Ventum i Sverige och Norge som tillverkar riktigt fina och välbyggda fiske och fritidsbåtar i aluminium, vi säljer även Kimple och Oswigs aluminiumbåtarbåtar. Vi har nu mera argenturen för Kobelt som tillverkar bla reglage och styrningar och mycket hög kvalite.

Vi är numera arktoriserad återförsäljare för Selva utombordare samt att vi saluför Mercury utombordare. 

Utöver detta erbjuder vi tillbehör, reservdelar, marinelektronik och utrustning från bla: Garmin, Raymarine, Minn kota, Motorguide, Victron, Kobelt, Zipwake, Raymarine, Båtsystem, Dometic, Comstedt, Seastar, Lowrance, B&G, Simrad, Humminbird, Navionics,  Mastervolt, Isoterm, Ebersprächer, Autoterm, Carapax, Yachtsafe, Ram Mounts, och Respo, Sleipner, Lewmar, Jabsco och många fler.. Vi erbjuder även produkter från Byggplast och båtprylar.

Arktoriserade återförsäljare och serviceverkstad för Autoterm värmare.

Webshop

I vår webshop hittar du ett enormt utbud av allt man kan önska sig av tillbehör och marinelektronik. Vi lägger stort focus på våra kunder med personlig service och försöker alltid hjälpa er på bästa sätt! 

I webshoppen handlar du tryckt och säkert med marknadens bästa kryptering (SSL). Våran webshop är öppen dygnet runt 365 dagar om året så här behöver du aldrig stressa. Du behöver heller inte tänka på öppettider eller att stå i kö och du kan enkelt hitta de du söker. Vi erbjuder dig ett behagligare sätt att handla på. 

Verkstad

I vår stora specialanpassade verkstad hjälper vi dig med alla förekommande arbeten på din båt, motor och utrustning. Vi utför även mindre svetsjobb på aluminiumbåtar och annan utrustning. 

Välkomna till oss på Kampetorp Marin, vi ser fram emot att hjälpa dig!