ISOTHERM ITC 3251 SP - 3251ITC

ISOTHERM ITC 3251 SP

FRI FRAKT!

Vid alla ordrar över 1000kr.

KÖP MED FAKTURA!

Handla med faktura och betala efter du fått varan!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 30 dagar öppet köp

ISOTHERM ITC 3251 SP

Detta aggregat har SP vattenkylning för bästa effekt i varma förhållanden samt ITC styrning. Isotherm kylaggregat med ITC styrning är det senaste för att få lägre strömförbrukning på ett kylaggregat.

Ordinarie pris 18 350 kr Reducerat pris 17 295 kr
I lager (3-6 dagar)
Artnr
3251ITC
Detta aggregat har SP vattenkylning för bästa effekt i varma förhållanden samt ITC styrning. Isotherm kylaggregat med ITC styrning är det senaste för att få lägre strömförbrukning på ett kylaggregat. ITC aggregat finns med eller utan ackumulering av kyla, tidigare ASU. Precis som tidigare känner elektroniken av om det finns någon extern laddning, så som solpanel, motorgång etc. När laddning finns tillgänglig varvar kompressorn upp och kyler ner magasinet (3201ITC, 3701ITC, 3251ITC/SP, 3751ITC etc) eller bygger upp extra kyla i matvarorna, så kallad ”overcooling”. Då sänks temperaturen ytterligare 3 grader under inställt värde. Dock ej under 0 grader, detta då en temperatursensor övervakar systemet så detta inte kan hända.
ITC Digital Display visar tydligt och kontrollerar temperaturen i det kylda utrymmet från utsidan. Systemet är framtaget för bästa gränssnitt och maximal kontroll, samt minska att strömförbrukningen ombord. Tack vare en temperatursensor i utrymmet känner den elektroniska styrenheten den faktiska lufttemperaturen och bearbetar den i kombination med användarens valda inställningar för att bestämma kompressorns funktion. Det är enkelt att avläsa inställd eller faktisk temperatur, val av kompressorns driftlägesinställning (ITC, Eco och nerkylningsläge), samt val av 3 stycken batteriladdningsnivåer. Genom att kunna ställa olika nivåer när kompressorn ska varva upp, fungerar ITC utmärkt med litiumbatterier.
Flera fördelar med ITC är:
- Upp till 25% energibesparing tack vare en effektivare användning av kompressorn
- Upp till 40% besparing med lagrad kylenergi i mat och dryck eller kylmagasin
- Snabbkylning vid hög spänning
- Mjuk start för att undvika strömtoppar vid start
- Eco läge
- Lätt att ställa in 3 olika batterispänningslägen, för batteriskydd, direkt på displayen
- Anpassad för litiumbatterier
- Lätt att eftermontera

Varumärke Isotherm
Maxvolym Kyl L 125
Strömförbrukning (W/24T) 115
Kompressor Secop BD35F
Mått förångare mm 300x210x60
Mått kompressor LxBxH mm 210x135x155
Spänning V 12-24
Vikt Kg 15

Inga dokument

Skriv din egen recension
Du recenserar:ISOTHERM ITC 3251 SP
Ditt betyg

Kontakta Oss

Kontakta Oss