ISOTHERM COMPACT SEC 2001 - 2001SEC

ISOTHERM COMPACT SEC 2001

FRI FRAKT!

Vid alla ordrar över 1000kr.

KÖP MED FAKTURA!

Handla med faktura och betala efter du fått varan!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 30 dagar öppet köp

ISOTHERM COMPACT SEC 2001

Compact Classic är ett luftkylt system med fläkt och direktförångare, konstruerat för enkelt gör-det-själv montage i befintlig topp- eller sidoöppnad kylbox.

Ordinarie pris 9 725 kr Reducerat pris 6 895 kr
I lager (3-6 dagar)
Artnr
2001SEC
Compact Classic är ett luftkylt system med fläkt och direktförångare, konstruerat för enkelt gör-det-själv montage i befintlig topp- eller sidoöppnad kylbox.  O-förångare med 2 meter mjukt lättbockat rör som har snabbkopplingar för enkel hopkoppling med kompressorn. Isotherm SEC - Smart Energy Control kylaggregat för att uppgradera strömbesparingsegenskaperna.

Hur fungerar det?
Den sofistikerade processorstyrda Isotherm SEC enheten åstadkommer betydande energibesparingar genom att kontinuerligt skanna en uppsättning viktiga faktorer. Detta för att bestämma, genom avancerade algoritmer, vad den mest relevanta hastigheten på kompressorn ska vara för att maximera prestandan kontra strömförbrukningen (COP).
SEC gör inte bara kylskåpet intelligent, utan låter även en stor mängd kyla lagras i mat och dryck utan att frysa maten. Isotherm Smart Energy Control sänker kylutrymmets temperatur när spänningen i elsystemet ligger över en viss nivå vilket indikerar att laddning tillförs. Detta övervakas kontinuerligt av en temperatursensor i skåpet. Kylenergin lagras när ett strömöverskott är tillgängligt (motor på, solpanel eller anslutning till landström) och återanvändas först innan kylskåpet åter körs på batteriet.


Varumärke Isotherm
Maxvolym Kyl L 125
Strömförbrukning (W/24T) 130
Kompressor Secop BD35F
Mått förångare mm 240x85x210
Mått kompressor LxBxH mm 280x160x160
Spänning V 12-24
Vikt Kg 9

Inga dokument

Skriv din egen recension
Du recenserar:ISOTHERM COMPACT SEC 2001
Ditt betyg

Kontakta Oss

Kontakta Oss