Garmin RV-BBT602

Reducerat pris 11 260,00 kr Ordinarie pris 13 399,00 kr
Beställningsvara
Art.nr
010-01779-01

RV-BBT602 är underhållningssystem och navigator i ett – det första bärbara infotainmentsystemet i sitt slag. Den är praktisk och lätt att använda som en allt-i-ett-infotainmentlösning för fritids- och campingentusiaster. Systemet har husbilsvänliga funktioner och en snygg industriell design som både förare och tillverkare kan uppskatta.

Lättläst 6-tums pekskärm med magnetfäste

RV-BBT602 är enkel att docka för navigering eller ta bort för användning var som helst i husbilen eller för fjärrstyrd reseplanering. Dockan har också snabbåtkomstknappar så att du enkelt och säkert kan justera medier under körning. När den är dockad kommer RV-BBT602 att initiera ett intuitivt körläge där föraren enkelt kommer åt navigering, backkamera, musik och handsfree samtal med hjälp av Bluetooth®.

Strömma musik och underhållning

Njut av ändlös streaming av musik- och underhållningstjänster från din kompatibla1 smartphone eller medieenhet med Bluetooth, lyssna på dina AM/FM-favoritradiokanaler eller anslut enheten via USB- och AUX-kontakterna. RV-BBT602 har inbyggd teknik för flera områden som gör att du kan styra ljudet oberoende av varandra i fyra olika områden i husbilen, vilket ger en anpassad lyssnarupplevelse som passar alla tillfällen.

Lossa och kör trådlöst

När RV-BBT602 inte är dockad är den en kraftfull trådlös fjärrkontroll för underhållningssystemet. Du kan även använda den för att surfa på nätet, läsa e-post och andra internetanslutna appar som webbläsare, reseplanerare, videospelare, kalender, inställningar och mycket mer.

Hitta den mest bränsleeffektiva rutten till en destination

Med överlägsen husbilsspecifik navigering kan du känna dig trygg och njuta av den öppna vägens frihet. Med anpassade husbilsrutter, kataloger över campingplatser, husbilstjänster, ruttvarningar, höjdprofiler och handsfree-funktioner är det här bärbara infotainmentsystemet den lösning du har väntat på.

Få anpassade husbilsrutter

Ange dina gällande fordonsspecifikationer och önskad destination så bestäms en rutt automatiskt baserat på höjd, vikt, längd och bredd på fordonet2. RV-BBT602 har även information om husbilsrelaterade begränsningar som brohöjder, skarpa kurvor och tillhörande information för de flesta större vägar och motorvägar.

Kör med praktiska ruttvarningar

Hör och se praktiska varningar som kan hjälpa dig att förbereda dig för kommande utförsbackar, stigningar och mycket mer. Du har också tillgång till kommande höjdinformation längs rutten – som eventuella branta lutningar – och en omfattande katalog med campingplatser och tjänster som går att spara utifrån önskade bekvämligheter.

Vägledning med Garmin Real Directions

Uppläst ”Turn-by-Turn” röstguidning är ännu bättre med Garmin Real Directions. Våra lättförståeliga köranvisningar använder igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus utöver upplästa gatunamn – och vägleder dig som om din bästa vän sitter i passagerarsätet. Inget mer kisande för att läsa avlägsna gatuskyltar. Lyssna bara efter Garmin Real Directions som säger ”Turn left after the post office” (Sväng vänster efter posten) eller ”Turn right after the red building” (Sväng höger efter den röda byggnaden). Det har aldrig varit enklare att följa anvisningarna.

Få bättre överblick över vägen

Lättläst information ger säkra resor och nöjda resenärer. Exklusiva funktioner som Aktiv körfältsguidning, Birds Eye-visning av korsningar och photoReal-visning av korsningar ser till att du håller dig på rätt väg och de färgstarka pilarna på skärmen visar vägen.

Trygghet när du vet vad som finns längre fram

RV-BBT602 innehåller en stor databas med campingplatser för husbilar från ACSI och Campercontact och kostnadsfria ställplatser från Trailer's PARK för att hjälpa dig att hitta de bästa platserna för ett stopp. RV-BBT602 är en rik källa till kunskap och den perfekta följeslagaren under en bilresa.

1 Kräver Bluetooth-aktiverad smartphone (säljs separat).

2 Inte tillgängligt på alla platser. Även om husbilens eller husvagnens egenskaper finns angivna så är det ingen garanti för att husbilens egenskaper alltid tas med i beräkningen för alla ruttförslag. Följ alltid alla vägskyltar och information om vägförhållanden.

Bluetooth-märket och -logotypen är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. All användning av sådana märken av Garmin är licensierad. Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance.

Not Available

Not Available

Skriv din egen recension
Du recenserar:Garmin RV-BBT602
Ditt betyg

Skriv till oss
Skriv din fråga nedan så återkommer vi så fort vi kan.

Copyright © 2022 Kampetorp Marin AB