inReach Mini, Orange - 010-01879-00

inReach Mini, Orange

FRI FRAKT!

Vid alla ordrar över 1000kr.

KÖP MED FAKTURA!

Handla med faktura och betala efter du fått varan!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagar öppet köp

inReach Mini, Orange

Global anslutning i din ficka

 • Liten och tålig lätt satellitkommunikationsenhet med tvåvägs-sms med 100 % global Iridium®-täckning (Satellitabonnemang krävs)
 • Utlösa interaktiva SOS-meddelanden till den dygnet runt-öppna sök- och räddningscentralen (satellitabonnemang krävs))
 • Åtkomst till nedladdningsbara kartor, flygbilder i färg och annat innehåll med den kostnadsfria Garmin Earthmate®-appen och kompatibla enheter1
 • inReach-tjänst för väderprognos med informativa uppdateringar direkt i din inReach Mini eller ihopparade enhet finns som tillval – standard- och premiumpaket för väder
 • Skicka och ta emot inReach-meddelanden med kompatibla Garmin-enheter, inklusive anslutna bärbara enheter och handenheter
 • Inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri som ger 50 timmars batteritid i 10 minuters spårningsläge2
Ordinarie pris 3 799,00 kr Reducerat pris 3 229,00 kr
I lager (3-6 dagar)
Artnr
010-01879-00

inReach Mini är din go-to-anslutning för att hålla kontakt utanför nätet. Det här är vår satellitkommunikationsenhet i fickstorlek, för äventyr då storlek och vikt spelar roll. Med inReach Mini kan du skicka och ta emot sms, spåra och dela din resa och, om nödvändigt, utlösa ett SOS-larm och kontakta GEOS dygnet runt-öppna sök- och räddningscentral. Med inReach kan familj och vänner hålla kontakten, oavsett vart dina aktiviteter för dig.

Res lättare, kommunicera smartare

Strax under 9,9 cm hög, 5,2 cm bred och 100 g lätt – inReach Mini passar perfekt i fickan eller i ryggsäcken. Du kan skicka och ta emot meddelanden via satellitnätverket Iridium med smidig 100 % Iridium-täckning över hela världen. Du behöver inte oroa dig för att inte vara inom räckhåll för mobiltelefonsignaler eller drabbas av dålig täckning.

Res lättare, kommunicera smartare

Vem besvarar dina SOS? GEOS gör det.

GEOS är världsledande inom nödlarmslösningar och övervakning. De har stöttat räddningar i mer än 140 länder och räddat många liv under processen. De finns också tillhands dygnet runt för att svara på SOS, spåra din enhet och meddela rätt kontakter och räddningspersonal i ditt område. När du har utlöst ett nödanrop ska du få en leveransbekräftelse om att hjälp är på väg och regelbundna uppdateringar om status på nödhjälpstjänsten.

Vem besvarar dina SOS? GEOS gör det.

Flera sätt att ansluta

Med trådlös anslutning från enhet till enhet kan du använda fjärrstyrning och skicka och ta emot meddelanden med inReach Mini med hjälp av kompatibla handenheter, bärbara enheter eller andra mobila enheter från Garmin1. Med GPS-baserad platsspårning kan du dela dina platser med vänner och bekanta. Du kan också dela dina äventyr på sociala medier. För grundläggande navigering finns en kompass som visar bäring och avstånd i en rutt eller till en waypoint.

Flera sätt att ansluta

Para ihop med en mobil enhet

För ännu mer kapacitet och bekvämlighet synkar den kostnadsfria appen Earthmate dina inReach-enheter via Bluetooth® med din kompatibla Apple®- eller Android-enhet, så att du har tillgång till obegränsade kartor och flygbilder. Dessutom kan du med Earthmate enkelt använda alla inReach-funktioner på den ihopparade mobila enheten. För att kunna skicka meddelanden enklare kan du också få åtkomst till dina kontakter i telefonen via Earthmate-appen, så att du har åtkomst till dem var du än är i världen – med färre knapptryckningar.

Para ihop med en mobil enhet

Para ihop med Garmin Pilot™

I flygbranschen blir inReach Mini en värdefull kommunikationslänk uppe i luften. När Garmin Pilot-appen är parad via Bluetooth till en kompatibel surfplatta eller smartphone gör din inReach Mini det enklare att skicka och ta emot sms i cockpiten – även i områden utom räckhåll för mobiltelefontäckning. Åtkomst blir enkel och smidig eftersom appen hämtar din smarta enhets kontaktlistor. Eftersom din inReach Mini också är en handhållen GPS-enhet kan Garmin Pilot använda sin fasta positionskälla till geokartor för flygplanets positionssymbol på den rörliga kartvisningen på din surfplatta. Dessutom kan dina följare nere på marken spåra ditt flyg via inReach Mini med hjälp av den webbaserade sidan MapShare™ som skapats för ditt inReach-konto. Du kan även länka via Facebook® eller Twitter®.

Ytterligare flygtjänster

inReach Mini-enheten har också stöd för tjänsterna Lockheed Martin Flight Services (LMFS), Adverse Condition Alerting Service (ACAS), Surveillance-Enhanced Search and Rescue (SE-SAR) samt Enhanced Special Reporting Services (eSRS). Om du registrerar dig för att få ACAS-information meddelas du också via LMFS om att kalla på sammanfattade instruktioner om specifika kritiska tillstånd som kan påverka din färdplan. På samma sätt kan automatisk övervakning tillhandahållas av SE-SAR-tjänsten som gör det möjligt för systemet att identifiera potentiella akuta flygrelaterade situationer eller signaler för att skyndsamt påbörja sökning och räddning för ditt flygplan.

Väderinformation var som helst

Den valfria inReach-väderprognostjänsten tillhandahåller detaljerade uppdateringar direkt till inReach Mini eller en kompatibel enhet som är ihopparad med Earthmate-appen, så att du vet vad du kan förvänta dig längs vägen. Standard- och premiumpaket för väder erbjuds. Du kan också begära väderprognoser för din aktuella plats eller annan waypoint eller destination i din resplan.

Väderinformation var som helst

Tålig, robust inReach

Tålig, hållbar, stöttålig (MIL-STD-810F) och vattenklassad till IPX7, – inReach Mini är skapad för att du ska kunna hålla igång. Den har ett inbyggt, uppladdningsbart litiumbatteri för upp till 90 timmars användning i standardläget med 10-minutersspårning och upp till 24 dagar i batterisparläge2. Ladda via microUSB-strömkabel eller valfri 12 V-laddare.

Tålig, robust inReach

Flexibla satellitsändningsplaner

Om du vill använda Iridium-nätverket och kommunicera med din inReach Mini behöver du ett aktivt satellit- abonnemang . Beroende på användningsnivån kan du beställa ett årligt avtalspaket eller en flexibel månadsplan.

Obegränsad molnlagring och reseplanering ingår

Alla inReach-enheter levereras med fri tillgång till en molndriven portal där du kan planera resor med rutter och waypoints, skapa förinställda meddelanden och snabbtexter, synkronisera och hantera dina enhetsinställningar, uppdatera firmware, länka dina konton i sociala medier, lagra all din platssökningsinformation och mycket mer.

1Se Garmin.com/ble
2 Battery life may vary, depending on settings

Bluetooth®-märket och logotyperna ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Garmin är licensierad. Apple® är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Android är ett varumärke som tillhör Google Inc.

Obs! I vissa jurisdiktioner är användning av satellitkommunikationsenheter reglerad eller förbjuden. Det är användarens ansvar att känna till och följa alla tillämpliga lagar i andra jurisdiktioner där enheten är avsedd att användas.

Fysisk aktivitet och prestation

Fysiska mått 5,17 x 9,9 x 2,61 cm
Högkänslig mottagare Ja
Skärmstorlek, B x H 0.9" x 0.9" (23 x 23 mm)
Gränssnitt USB
Vattenklassning IPX7
Skärmupplösning, B x H 128 x 128 bildpunkter
Flyter Nej
Vikt 100 g
Skärmtyp Läsbar i solljus, monokrom, transflektiv MIP (memory-in-pixel))
Batteri uppladdningsbart litiumjonbatteri
Batteritid Upp till 90 timmar i 10 minuters spårningsläge med 5 minuters loggning (standard); upp till 35 timmar i 10 minuters spårning med 1 sekunds loggning, upp till 24 dagar i strömsparläge med 30-minutersintervall och upp till 1 år i avstängt läge

Kartor och navigering

Waypoint-punkter/favoriter/platser 500
Förladdade kartor nej
Rutter 20
Lagrings- och strömkapacitet Ingen
Minne/historik Ingen
Möjlighet att lägga till kartor Nej

Funktioner

Extra
 • Trådlös kompatibel: ja (Bluetooth®)
 • Utlösa ett interaktivt SOS till den dygnet runt-öppna sök- och räddningscentralen: ja
 • Skicka och ta emot textmeddelanden till SMS och e-post: ja
 • Skicka och ta emot meddelanden med andra inReach-användare, utbyta platser: ja
 • Spåra och dela din position med familj och vänner via den webbaserade MapShare®-portalen: ja
 • Begära väderprognoser för aktuell plats och planerad destination: ja
 • Virtuellt tangentbord för anpassade sms: ja
 • Skicka waypoints till MapShare-portalen under resan: ja
 • Skicka vägval till MapShare-portalen så att vänner och familj kan se förloppet: ja
Egna intresseplatser (möjlighet att lägga till flera intressanta platser) Nej
Enhet-till-enhet-överföring (delar data trådlöst med liknande enheter) Nej
Kamera nej
Pekskärm Nej
Kompass Nej
Barometrisk höjdmätare Nej
Garmin Connect™-kompatibel (onlinegemenskap där du kan analysera, kategorisera och dela data) Nej
 • inReach Mini
 • Laddnings-/datakabel
 • Karbinhake
 • Adapter monterad baktill
 • Documentation
Skriv din egen recension
Du recenserar:inReach Mini, Orange
Ditt betyg
Kontakta Oss
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!