Garmin BC™ 35 trådlös backkamera | 010-01991-00 | Kampetorp Marin & Fritid

Garmin BC™ 35 trådlös backkamera

FRI FRAKT!

Vid alla ordrar över 1000kr.

KÖP MED FAKTURA!

Handla med faktura och betala efter du fått varan!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagar öppet köp

Garmin BC™ 35 trådlös backkamera

En kvalitetsbackkamera som Garmin BC 35 kan avsevärt öka sikten bakåt för föraren och därigenom hjälpa till att minimera risken för olyckor på grund av "döda vinkeln" när fordonet backar.

Ordinarie pris 1 799 kr Reducerat pris 1 549 kr
Beställningsvara
Artnr
010-01991-00

En kvalitetsbackkamera som Garmin BC 35 kan avsevärt öka sikten bakåt för föraren och därigenom hjälpa till att minimera risken för olyckor på grund av "döda vinkeln" när fordonet backar.

Översikt

Minska orosmomentet när du backar

När den är ihopparad med en kompatibel GPS-navigator blir den trådlösa BC 35-backkameran en Wi-Fi-ansluten flerfunktionskamera som hjälper föraren att enkelt få syn på fordon, fotgängare och andra hinder bakom fordonet som kan vara svåra att se.

Om kameran är kopplad till, och får ström från, backljusen kan den kompatibla Garmin-navigatorn automatiskt visa kamerabilder när backväxeln läggs i – och växla tillbaka till navigeringsläge när en annan växel läggs i. Ett annat alternativ är att ansluta systemet till konstant ström, så att du kan växla mellan visningslägena för navigering och backning med en knapptryckning.

Guidelinjerna på skärmen kan justeras enligt fordonets storlek, för att på så sätt hjälpa föraren att lättare mäta backsträckan. Upp till fyra kameror kan användas tillsammans i ett system, för fler visningsvinklar vid backning.

BC 35 är tillräckligt robust för att fungera även vid hårt väder. Garmin rekommenderar att du tar med BC 35 till din återförsäljare för professionell installation. Men om du är en inbiten hemmafixare så är det alternativet helt i sin ordning. Du ska montera kameran baktill på fordonet och ansluta den till en strömkälla, t.ex. bakljusen.

¹Navigeringsenheter säljs separat. Se kompatibla enheter.
²Vattenklassning: IPX7

Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance.

Funktioner

productSpecMisc
  • Enhetsvikt: 235 g (8,3 oz.)

Kabellängder

  • Kamerakabel: 150 cm (59,1 tum)
  • Kabel till trådlös sändare: 80 cm (31,5 tum)
We're sorry, an error has occurred while generating this content.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Garmin BC™ 35 trådlös backkamera
Ditt betyg

Kontakta Oss

Kontakta Oss
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!