Arbetsbåt

Arbetsbåtar i Aluminium - Seacore

Visa som Rutnät Lista

16 Varor

Fallande ordning
Per sida

Arbetsbåt - för arbete på havet

Vi köper endast in båtar i hög kvalitets aluminium för arbete, fiske och fritid. Alla våra båtar har genomgått en nogrann kontroll och kvalitetstest för att hålla de krav vi ställer på dem båtar vi säljer! Vi kan nu stolt presentera vårat eget båtmärke Seacore! Vi har under många år sålt arbetsbåtar men dom höll sällan den standard som vi önskade eller var inte utformade på de sätt vi önskade! Med Seacore ändrar vi på de och vi kan nu bygga båtarna som vi och våra kunder vill ha dom! Vi har strävat efter att göra våra arbetsbåtar så allround som möjligt för att passa så många arbetsområden som möjligt. Skulle de inte passa är vi självklart tillmötesgående när de gäller modifiering efter dina specifikationer och dina önskemål och vi tar fram den optimala båten för just dina behov. Båtarna är osänkbara (fyllda med flytmedia) och CE certifierade. Vi levererar alla båtar i Sverige och Norge direkt hem till dörren (fraktkostnad tillkommer). Vi hjälper självklart till med montering utav utrustning tex. motorer, kartplotter / ekolod, trimplan, belysning, dieselvärmare, autopilot etc. Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss!!

 

Arbetsbåt byggda efter kunds behov

Vi på kampetorp marin tror på att involvera kunden genom hela processen för att kunna skapa bästa möjliga arbetsbåt som är skräddarsydd efter kunds önskemål. Detta gör vi bland annat genom våra offertförfrågningar i kombination med våra säljares rekomendationer. Vi tar ofta mötena på teams eller skype eller telefon då de oftast är lättare att skaffa en uppfattning om behovet. Detta hjälper oss att kunna förstå kundens behov bättre och skapa en säker och trygg båtaffär, där kunden känner sig sedd och delaktig under hela processen. När proceesen med utformningen är klar tar vi fram specifikationer och ritningar på din arbetsbåt så att du lätt kan se hur din nya arbetsbåt kommer att se ut. Om ni önskar kan vi också föres er med bilder under byggprocessen så ni även är delaktigt där. När båtarna anländer till oss påbörjar vi slutmontering och vi brukar och ni är då välkomna på besök för att kontrollera båten samt gå igenom med oss om ni har några övriga önskemål om placering av tex intrument.  

Arbetsbåtar för företag

Våra Seacore arbetsbåtar är designade för att dem ska kunna skapa nya förutsättningar för både företag och privatpersoner. Vi har levererat en rad olika modeller av våra arbetsbåtar till företag som befinner sig inom olika branscher, brancher som bland annat består av fiske, jakt, transport, konstruktion med mera. Vårt fokus ligger på att ta fram bästa möjliga arbetsbåt för företag där utrustningen kommer att kundanpassas till ditt företags användningsområde.

 

Arbetsbåt med kran

Arbetsbåtar med kran är ett viktigt verktyg när man ska utföra industriellt arbete, inklusive byggnadsarbeten, hamnarbeten och oljefältarbeten. Alla våra arbetsbåtar kan utrustas med en kran för att du ska kunna hantera tunga laster och utföra olika typer av arbeten effektivt och säkert. Våra kranar kan utrustas med olika utrustning och verktyg för att de ska utföra ens arbete på bästa möjliga sätt.

Genom att ha en kran installerad på din arbetsbåt klarar du att lyfta 1000-4000 kg, vilket kan skapa nya förutsättningar för ditt företag på havet. Ta kontakt med oss idag så hjälper vi dig att ta fram rätt kran för din arbetsbåt. 

Arbetsbåt med bogramp

En arbetsbåt med ramp är ett nyttigt verktyg för många olika yrken som kräver tillgång till vatten, såsom marinbyggnad, hamnverksamhet och fiske. Dessa båtar är utrustade med en ramp som gör det möjligt att lasta och lossa fordon och utrustning på en säker och smidig väg. Alla våra Seacore arbetsbåtar är utrustade med bogramp för att förenkla arbete på havet. Det finns flera olika fördelar med att ha bogramp, dels eftersom det skapar en större last yta i din arbetsbåt men också genom att det förendklar landstigning genom att du kan fälla ner bogrampen mot en brygga. 

 

Liten arbetsbåt

Liten arbetsbåt är ett flexibelt och kostnadseffektivt alternativ för många typer av industriella arbeten som ska utföras på havet oavsätt om det gäller privat eller av företag. Fördelarna med med liten arbetsbåt är att dom är lättare och mer lätt manövrerad jämfört med större arbetsbåtar, vilket gör dem lämpliga för arbeten i mindre vattenområden eller med begränsade utrymmen.

En liten arbetsbåt kan användas för olika typer av arbeten som lastning och lossning av föremål, underhåll och reparation av broar och kajer, inspektion av båtar och konstruktioner, samt för vattenskoter och vattensport. Dessa båtar är ofta utrustade med motorer med hög prestanda, som gör dem lämpliga för höga hastigheter och snabba manövrer. Seacore C5 & Seacore C6 är våra två mindre arbetsbåtar som vi har designat. 

 

Stor arbetsbåt

Stora arbetsbåtar har länge varit ryggraden för många företag som arbetar på havet där projekt kräver effektivitet, pålitlighet och kapacitet. Stora arbetsbåtar blir framförallt vanligt samt har en avgörande roll för en mängd olika ändamål, från bygg- och konstruktionsarbete till transport och frakt av tyngre laster på havet. Seacore har flera stora arbetsbåtar som bland annat Seacore C10, Seacore C9 & Seacore C8 med dessa rejäla arbetsbåtar med robust konstruktion och hög lastkapacitet skapar det nya möjligheter för ditt företag att kunna arbeta mer effektivt på havet. 

Fördelar med att köpa en stor arbetsbåt

  • Hög Kapacitet och Lastförmåga: Stora arbetsbåtar är utformade för att hantera tunga laster och stora mängder utrustning eller material. Deras rymliga däck och lastutrymmen gör det möjligt att transportera allt från byggmaterial och maskiner till förnödenheter för långa uppdrag.
  • Robust Konstruktion: Stora arbetsbåtar är byggda för att tåla de utmaningar som havsmiljön kan innebära, inklusive vågor, vind och saltvattenkorrosion. Deras hållbara konstruktion säkerställer att de kan fortsätta att prestera pålitligt även under krävande förhållanden.
  • Säkerhet och Stabilitet: Storleken och tyngden hos en stor arbetsbåt ger en ökad stabilitet på vattnet, vilket är avgörande för att utföra arbete på ett säkert sätt. Denna stabilitet minimerar risken för olyckor och möjliggör säker hantering av utrustning ombord.
  • Anpassningsmöjligheter: Stora arbetsbåtar kan ofta anpassas och utrustas med olika funktioner och verktyg för att passa specifika arbetsbehov. Detta gör det möjligt att skräddarsy båten för olika projekt och uppdrag. Bland annat kan man utrusta en stor arbetsbåt med både kran och en bogramp för att på så sätt skapa effektivt arbete ombord.
  • Möjlighet till Mångsidigt Arbete: Stora arbetsbåtar kan användas inom olika branscher och ändamål, såsom bygg- och konstruktionsarbete, olje- och gasindustrin, miljöräddning, forskning och mer. Deras mångsidighet gör dem till en flexibel lösning för olika typer av arbete på havet.
  • Transportkapacitet: Dessa båtar är utmärkta för att transportera stora mängder personal och utrustning till och från offshore-platser eller avlägsna arbetsområden. De kan fungera som en rörlig arbetsbas för projekt som sträcker sig över längre tidsperioder.
  • Effektivitet och Produktivitet: Med deras stora däckutrymmen och höga lastkapacitet kan stora arbetsbåtar hjälpa till att effektivisera arbetsflöden och minimera behovet av upprepade transporter. Detta ökar produktiviteten och minskar arbetsinsatserna.
  • Förberedd för Utmaningar: Arbete på havet kan stöta på oförutsägbara situationer och väderförhållanden. Stora arbetsbåtar är utformade för att tackla dessa utmaningar, vilket gör dem till en pålitlig resurs även under svåra förhållanden.Copyright © 2022 Kampetorp Marin AB