APEX 16 MSI+ GPS

APEX 16 MSI+ GPS

FRI FRAKT!

Vid alla ordrar över 1000kr.

KÖP MED FAKTURA!

Handla med faktura och betala efter du fått varan!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 30 dagar öppet köp

APEX 16 MSI+ GPS

Humminbird APEX 16 med Dual Core processor, FULL HD touch-skärm på 15,6 tum med 1500 Nits, lågprofils-design, MEGA Imaging+, Dual Spectrum CHIRP samt Dual Channel CHIRP Sonar som ger stöd för dubbla ekolodsgivare med en 2D effekt upp till 2kW.

Utrustad med Cross Touch, kartplotter för Navionics, Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet nätverk med dubbla anslutningar, NMEA 2000, 2x HDMI in & ut samt AutoChart Live för att skapa egna sjökort i realtid med både djup, bottenhårdhet och vegetation.

Ordinarie pris 62 995 kr Reducerat pris 57 955 kr
Beställningsvara
Artnr
H411500-1

Humminbird APEX 16 med Dual Core processor, FULL HD touch-skärm på 15,6 tum med 1500 Nits, lågprofils-design, MEGA Imaging+, Dual Spectrum CHIRP samt Dual Channel CHIRP Sonar som ger stöd för dubbla ekolodsgivare med en 2D effekt upp till 2kW.

Utrustad med Cross Touch, kartplotter för Navionics, Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet nätverk med dubbla anslutningar, NMEA 2000, 2x HDMI in & ut samt AutoChart Live för att skapa egna sjökort i realtid med både djup, bottenhårdhet och vegetation.

Dual Core Processor
APEX-seriens processor gör enheten snabbare och mer responsiv än någon annan enhet från Humminbird, allt för att kunna maximera tiden till fisket.

FULL HD & HDMI
APEX är utrustad med en FULL HD display för att ännu tydligare visa upp de kristallklara ekolodsbilder som Humminbird Mega Imaging återger. Enheterna är även utrustade med två HDMI-anslutningar, en för inkommande signal och en för utgående. Koppla in kompatibla tillbehör eller visa ekolod- och kartbilder på valfri kompatibel skärm.

Dual Channel CHIRP
Tack vare Dual Channel CHIRP kan man nu ansluta ytterligare en separat 2D givare på en dedikerad anslutning med stöd för effekt upp till 2kW och Airmar xID support direkt i enheten.

Mega Imaging+ med ökad räckvidd
Vidga vyerna ännu mer. MEGA Imaging+ på APEX har en 25% länge räckvidd jämfört med tidigare generationers enheter med MEGA Imaging+. 150 meter sida till sida och 75 meter på djupet samtidigt som det levererar kristallklara bilder med ännu högre upplösning. För MEGA+ enheter erbjuder 455 kHz bandet en räckvidd på 244 m sida till sida och 122 m på djupet.

Dual Spectrum CHIRP
Även kallat High Wide (HW) är det senaste i utvecklingen av avancerade 2D ekolod. De nya bredbandselementen i Dual Spectrum-givarna har ett mycket lågt Q-värde och levererar detaljrika 2D-bilder med otrolig separation. I kombination med nya algoritmer och förfinad teknik skapas ett resultat som är enastående.

Användarvänligt Cross Touch Interface
Det användarvänliga gränssnittet gör APEX enkelt att använda. Växla mellan olika funktioner utan att förlora uppsikten över karta och ekolod. Zomma enkelt med ”Pinch and Zoom” och ta del av den 20% högre upplösningen som MEGA Imaging+ erbjuder. Peka och håll, dra och släpp, nyp och svep för att utföra de kommandon du önskar. Tillsammans med den fysiska knappsatsen kombineras det bästa av två världar.

AutoChart Live
Skapa egna sjökort i realtid med både djup, bottenhårdhet och vegetation med AutoChart Live. Enheten har ett inbyggt inspelningsminne på 8 timmar. Önskar man utöka detta finns AutoChart ZeroLine kort som tillbehör nedan. Kortet erbjuder över långt över 2000 timmars kartläggning.

NMEA 2000
Koppla APEX till andra enheter ombord via NMEA 2000 och upplev möjligheten styra Fusion marinstereo och autopiloter direkt från enheten. Eller varför inte visa AIS-information och motordata på den högupplösta ljusstarka skärmen.

Ethernet x2
APEX är nätverkskompatibel, har dubbla ethernetportar och kan enkelt anslutas till en annan APEX eller SOLIX-enhet för att dela bland annat GPS-position, sjökort och ekolodsdata, givare, waypoints med mera. Förutom att dela ovanstående information går det också att ansluta diverse tillbehör via nätverksanslutningen som Humminbird CHIRP Radar och i-Pilot Link kompatibel trollingmotor från Minn Kota.

Bluetooth & Wi-Fi
Tack vare Bluetooth finns det möjlighet att kontrollera ekolodet direkt från en trådlöst RC2 fjärrkontroll, ansluta sin mobiltelefon för uppdatera programvara och att få notiser om meddelanden och samtal direkt på skärmen samt styra Minn Kota Talon och Raptor samt Cannon Optimum direkt från ekolodet. Inbyggd Wi-Fi möjliggör också ett brett val av kommunikationsmöjligheter, bland annat stöd för Navionics Plotter Sync.

Navionics sjökort & Plotter Sync
Enheterna är förberedda för kartografi från Navionics och stödjer sjökorten Navionics+ Small, Navionics+, Platinum+ och Navionics Update. Med Plotter Sync-funktionen ansluter man enkelt sin smartphone till APEX inbyggda Wi-Fi och delar med sig av planerade rutter och waypoints med ett klick.

Dubbla kortplatser
De dubbla MSD-kort platserna tillhandahåller funktioner som att använda dubbla sjökort med olika områden, spara skärmdumpar på ett tomt separat MSD-kort, använda ett AutoChart ZeroLine kort samtidigt som Navionics Kartografi används och flera andra möjligheter.

Humminbird

https://www.comstedt.se/wp-content/uploads/2020/11/H411500-1_005.jpg

https://www.comstedt.se/wp-content/uploads/2020/11/H411500-1_004.jpg

Inga dokument

Skriv din egen recension
Du recenserar:APEX 16 MSI+ GPS
Ditt betyg

Kontakta Oss

Kontakta Oss