ALUTEC ATV 750 - ATV750

ALUTEC ATV 750

FRI FRAKT!

Vid alla ordrar över 1000kr.

KÖP MED FAKTURA!

Handla med faktura och betala efter du fått varan!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagar öppet köp

ALUTEC ATV 750

Är du intresserad av båten eller har frågor och önskar prisuppgifter. Tveka inte att skicka en intresseanmällan till oss via våran webshop! För att göra detta klickar du i all utrustning som du önskar på din ny båt och glöm inte att skriva i fältet övrig utrustning om de är något mer du önskar. När du är klar klickar du på "Lägg i kundvagn" sedan går du till kassan, fyller i dina uppgifter och klickar på skicka precis som om du lägger en vanlig order.

En intresseanmälan är inte på något sätt bindande för dig som kund. Detta är bara ett enklare sätt för dig att komma i kontakt med oss och för att ge dig ett enklare båtköp! Tack på förhand!

Vi har nu även möjligheten att erbjuda finansiering till alla våra båtkunder. Med  Wasa kredit får du en bra finansiering med ränta från 2,99%. Vänligen kontakta oss för mer information! 

Fri frakt appliceras ej! Frakt tillkommer alltid vid köp av båtar. 

399 000 kr
Beställningsvara
Artnr
ATV750

ALUTEC ATV 750 är en rejäl öppen fiske och fritidsbåt. Den är byggd med i 5mm Aluminium botten och 4 mm på sidorna utav saltvattenbeständigt AlMg4,5Mn aluminium av högsta kvalité i en mycket solid konstruktion! Trots båtens robusta och stabila konstruktion är den både lättdriven och snabb. Den klarar mycket last och är CE godkänd för 8 personer. ALUTEC ATV 750 passar perfekt till tex dykning, transport, fiske eller en robust familjebåt.

ALUTEC ATV 750 levereras med en enkel styrkonsoll som standard. Den har förvaringsutrymmen längst sidorna och kommer färdigbyggd för utombortsmotor för singel eller dubbelt montage. Kan levereras komplett med motor samt önskad utrustning. 

FAKTA:
Vikt utan motor: 950kg 
Maxlast: 1200kg
Aluminium: AlMg4,5Mn (saltvattenbeständig)
Skrovtjocklek: 4mm sidor 4mm botten
Skrovlängd: 750cm
Max motoreffekt: 150hk
Max antal personer: 8
CE kategori: C

Standardutrustning:

Elektrisk lenspump
Manuell lenspump
Batterilåda
El-panel med autosäkring
Huvudströmbrytare
Hydraulisk Styrning
Bränsletank
Pollare 4 stk
Badstege / Räddningsstege
Däcket täckt med durkplåt
Förvaringsboxar
Alu/Gummi Fender list
Anoder
Självlänsende Däck
Lanterner LED
Stäv Ögla (Alu)
Tankmätare

Skriv din egen recension
Du recenserar:ALUTEC ATV 750
Ditt betyg
Kontakta Oss
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!